Reducere Bucatarii Nobilia: 20% OFF cu Electrocasnice Siemens!

by / marți, 19 iunie 2018 / Published in Reduceri German Kitchens

Reducere bucatarii Nobilia: la German Kitchens platesti cu 20% mai putin pentru bucatariile Nobilia achizitionate impreuna cu electrocasnice Siemens incorporate!  Ne dorim sa iti furnizam cele mai bune servicii, iar din acest motiv ne asociem doar cu branduri care stim ca pun accent pe calitatea produselor, asa cum o facem si noi. Procesul de amenajare a bucatariei necesita mult timp, iar toate elementele trebuie atent ales, pentru a se imbina perfect. De aceea, la German Kitchens vei gasi bucatarii complet utilitate, cu electrocasnice incluse. 
 

Reducere Bucatarii Nobilia – in ce consta oferta?

 

Simplu, la orice bucatarie Nobilia cu electrocasnice Siemens incorporate, primesti 20% reducere din pretul final. Discountul se aplica la toate modelele de bucatarii Nobilia cu electrocasnice Siemens incorporate. 

 

 

De ce bucatariile Nobilia?

Bucatariile Nobilia reprezinta garantia calitatii germane. Sunt bucatarii realizate cu ajutorul celor mai noi  tehnologii, care pot fi personalizate in functie de ideile si planurile fiecarui client in parte. Modelele de bucatarii Nobilia sunt variate si pentru toate gusturile:  bucatarii moderne sau clasice, mate sau lucioase.

Bucatariile Nobilia nu sunt doar frumoase, ci si extrem de rezistente si durabile. Drept dovada, au o garantie de 5 ani.  Totusi, trebuie sa stii ca ele sunt concepute si testate sa functioneze in conditii optime chiar si 20 de ani!

In mod cert, un mobilier de bucatarie de calitate este o investitie care nu doar ca se va amortiza in timp, ci se va dovedi a fi o alegere economica deoarece te va scuti de griji ulterioare in ceea ce priveste reparatiile.

 

 

De ce electrocasnicele Siemens?

Deoarece ne dorim ca bucatariile Nobilia din oferta German Kitchens sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate si functionalitate, ne asociem exclusiv cu branduri in care avem incredere.

Siemens este unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste producerea de electrocasnice incorporabile. Si-au castigat aceasta pozitie punand accent pe dezvoltarea unor tehnologii moderne si eficiente, completate de un design minimalist si elegant.

Electrocasnicele incorporabile de la Siemens sunt o alegere ideala pentru orice tip de bucatarie, iar gama de produse este foarte variata. Indiferent ca vorbim despre plite electrice, hote, frigidere sau masini de spalat vase, investitia pe care o faci in dotarea bucatariei tale Nobilia cu electrocasnice Siemens va fi una rentabila!

 

 

Profita acum de oferta limitata German Kitchens si beneficiaza de 20% reducere pentru bucatariile Nobilia cu electrocasnice incorporabile de la Siemens!

Pentru mai multe detalii despre promotie, contacteaza-ne acum sau fa-ne o vizita in showroom-urile German Kitchens din Cluj sau Bistrita. Consultantii nostri iti stau cu placere la dispozitie!

TOP

Pin It on Pinterest

Share This