Mod de lucru

Biasicom
partener Nobilia

Modalitate de lucru - Biasicom, partener Nobilia

Modalitate de lucru


Realizarea schiței

Prima dată, clientul ne prezintă o schiță (sau se realizeaza direct în showroom cu reprezentații noștrii) pentru bucătăria dorită. Pe baza planului / schiței, noi vom obține toate informațiile necesare, cum ar fi: dimensiunile pereților, a geamurilor, a ușilor, poziționarea racordurilor de alimentare cu apă pentru chiuvetă respectiv mașina de spălat vase, aparatele electrocasnice pe care clientul dorește să le încorporeze în mobilierul de bucătărie Nobilia.


Schita Nobilia

Proiectarea 3D

Pe baza acestui plan și a informațiilor, noi vom proiecta bucătăria dumnoavoastră Nobilia pe măsura dimensiunilor și a gusturilor dumneavoastră.
Variantele vă vor fi prezentate în format 3D, în cadrul showroom-ului nostru, până la obținerea unei soluții finale agreeate de dumneavoastră din punctul de vedere al designului, funcționalității și al prețului.


Proiectare Nobilia

Consultanță electrocasnice

În cazul în care nu ați achiziționat produsele electrocasnice vă putem propune și consilia în alegerea lor.
Avem acces la toți producătorii de produsele electrocasnice prezenți pe piața din Romania.
De asemenea încercăm să vă oferim cele mai competitive prețuri la produsele electrocasnice.


Parteneri Nobilia

Măsurători

Ne deplasăm la dumneavoastră acasa pentru a masura spațiul în care va fi montată Bucătăria Nobilia. Ne vom asigura că toate corpurile pot fi poziționate și montate așa cum au fost proiectate în showroom.
Ca urmare a măsurătorilor finale, se va verifica încă o dată proiectul pentru Bucătăria dumneavoastră Nobilia.


Masuratori Nobilia

Încheierea contractului

La plasarea comenzii bucatariei Nobilia se va semna un contract intre dumneavoastra si dealerul Nobilia, Biasicom.

După semnarea contractului se achita un avans de 50% din valoarea bucătăriei Nobilia, în lei la cursul BNR din ziua întocmirii contractului. În această etapă transmitem comandă dumneavoastră la fabrică în Germania.

Bucătăria Nobilia va ajunge la dumneavoastră în termen de 4 - 5 săptămâni, în funcție de perioada anului în care se plasează comanda. Perioadele mai aglomerate la fabrica din Germania sunt în jurul Sărbătorilor Pascale, luna august (din cauza concediilor) și Sărbătorile de iarnă (Crăciunul și Anul Nou).

50% din valoarea bucătăriei Nobilia se va achita în momentul în care ajunge mobila în depozitul nostru.

Instalarea bucătăriei

Odată cu instalarea bucătăriei veti primi și broșura de îngrijire a mobilierului de bucătărie.
Mobilierul dumneavoastră de bucătărie Nobilia are un termen de garanție de 5 ani. Montatorii noștrii sunt experimentați și perfectionați în montajul de bucătării Nobilia. Acordăm o mare atenție la montaj și reglaje deoarece pentru noi este foarte important ca fiecare bucătărie Nobilia sa fie perfect montată.


Masuratori Nobilia

TOP

Pin It on Pinterest

Share This