Nobilia - Mai mult decât o bucătărie

Mobilier Nobilia la Comanda: Mobilier de baie cu personalitateDe la bucătăria perfectă până la un design confortabil, sub motto-ul "mai mult decât o bucătărie", colecția noastră actuală permite un design interior holistic pentru casa dvs.

Indiferent dacă este un dulap, o sufragerie, un living, o cameră de utilitate sau o baie, sistemul nostru de mobilier face o impresie deosebita chiar si în afara bucătăriei. Cu o selecție largă de materiale, decoruri și culori, cu opțiuni de design personalizabile, accesorii de mobilier de calitate și accesorii ingenioase pentru mediul dvs. de viață.

Tendința spre interioarele proiectate individual cu un stil familiar se continuă și în camera de baie. Și împreuna cu ea a crescut, de asemenea, si cererea pentru organizarea perfectă a spațiului de depozitare și a mobilierului ergonomic.

Caracteristicile de calitate ale mobilierului Nobilia sunt ideale pentru a îndeplini aceste cerințe.

Din acest motiv, suplimentăm colecția noastră cu o linie de produse independente pentru amenajarea camerei de baie, unități si dulapuri pentru baie precum și chiuvete și robinete.

Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Bucătăriile German Kitchens

Bucătăriile German Kitchens reflectă stilul de viață al multor oameni. Îmbinare perfectă între ergonomie și design. Cel mai bun raport calitate-preț. Fiecare bucătărie este unică, planificată individual și fabricată cu cea mai mare precizie.

Bucatarii Moderne
Galerie

Bucătării Moderne

Bucatarii Clasice
Galerie

Bucătării Clasice

Accesorii
Galerie

Accesorii

TOP