Biasicom

partener
Nobilia

Despre Biasicom - partener Nobilia

Despre Nobilia

Nobilia este cel mai mare producător de profil din Europa, producand zilnic aproximativ 3000 de bucătării în fabrica din Germania, începând cu anul 1945. Mobilierul este testat în laboratoarele fabricii , astfel se fac teste de umezeală, temperatură și pătare sau zgâriere. Feroneria este produsa exclusiv pentru Nobilia, testata pentru minimum 80000 deschideri, cu sistem de amortizare inclus standard.

La Nobilia fiecare bucătărie este unică și produsă complet automatizat. Calitatea livrării produselor este asigurată de propriul parc auto. Nobilia deține un sistem de control al calității cu peste 50 de puncte de testare.

Fiecare bucatarie Nobilia are o durata de viata de minim 20 de ani, iar materialele din care este fabricata isi pastreaza calitatea la cele mai inalte standarde.

www.nobilia.de - Site-ul oficial al fabricii de mobilier de bucatarie Nobilia, Germania.

Cine suntem?

Compania noastra, Biasicom, este partenerul (dealerul) fabricii Nobilia pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasaud.

- vezi galeria de imagini din Showroom Cluj
- vezi galeria de imagini din Showroom Bistrita
- vezi galeria de imagini din Showroom Targu Mures

Despre compania Biasicom

Firma Biasicom a fost infiintata in anul 1994 avand domeniu de activitate comertul cu amanuntul al produselor electrocasnice, electronice si IT. Incepand cu anul 2000 compania noastra este liderul acestui segment de piata in judetul Bistrita - Nasaud.

Acum compania opereaza o retea de retail care cuprinde 4 magazine de electronice electrocasnice si IT , un depozit de electrocasnice si o unitate de service in judetul Bistrita Nasaud.

Echipa noastra formata din 40 persoane este o echipa tanara, dinamica, cu experienta in domeniu si pasionati de domeniul in care activam.

Despre Biasicom, partener Nobilia

In anul 2013 s-a luat decizia dezvoltarii companiei intr-o segment conex. Astfel deoarece o mare parte a produselor electrocasnice pe care le comercializam se folosesc si se incorporeaza in mobilierul de bucatarie, managementul companiei a decis crearea unei noi ramuri de business si anume comertul cu mobilier de bucatarie la comanda. Deoarece pe piata din Romania exista foarte multi producatari de mobilier am cautat sa comercializam un produs foarte competitiv din punctul de vedere al raportului calitate / pret, functionalitatii si al designului.

Astfel firma Biasicom a obtinut contractul de parteneriat cu fabrica Nobilia, cel mai mare producator de bucatarii la comanda din Germania.

Staff -ul diviziei de vanzari bucatarii Nobilia a participat la traininguri de proiectare si montaj in Germania.

Mobilierul de bucatarie este produs in totalitate in Germania la fabrica Nobilia.

TOP

Pin It on Pinterest

Share This