Bucătării

la comandă
made in Germany

Configurează-ţi bucătăria online cu noul configurator 3D

Bucatarii la Comanda German Kitchens: Bucatarii Inteligente,


Design Inovator, Functionalitate Maxima 

 

Bucatarii la comanda Nobilia fabricate exclusiv in Germania la cele mai inalte standarde de calitate, in urma unui proces de productie complet automatizat si riguros controlat.

Nobilia este cel mai mare producator de mobila de bucatarie din lume raportat la volumul de bucatarii produse. A ajuns in aceasta pozitie datorita calitatii ireprosabile a fiecarei bucatarii la comanda care iese pe poarta fabricii din Germania si a raportului optim dintre calitate si pret.    

Mobila de bucatarie la comanda Nobilia se produce complet automatizat. Intregul proces de productie este monitorizat cu ajutorul unui sistem de control al calitatii cu peste 50 de puncte de testare.

Materialele folosite de catre producatorul german sunt de cea mai buna calitate. Lemnul utilizat la fabricarea de bucatarii la comanda Nobilia este certificat PEFC iar accesoriile sunt la randul lor de o calitate de top.

Toate bucatariile la comanda Nobilia sunt dotate cu sistemul de balamale cu amortizare integrata Sensys, canturi sudate cu laser si sistemul de glisiere prismatice sincronizate Profi+.

Design-ul bucatariilor Nobilia este 100% personalizabil, conform preferintelor fiecarui client.Bucatarii la Comanda Nobilia: Garantia Calitatii GermaneBucatariile la comanda Nobilia au o garantie de 5 ani, insa sunt testate sa reziste minimum 20 de ani impotriva umezelii, decolorarii, petelor si zgarieturilor. In laboratoarele Nobilia se realizeze teste deosebit de stricte la standarde care depasesc media industriei.

Alegand o bucatarie la comanda Nobilia, aveti garantia aspectului ireprosabil si a functionarii impecabile pentru cel putin 20 de ani de la achizitie. Aceasta este calitatea germana pe care noi, echipa German Kitchens, suntem mandri sa o reprezentam in Romania!

Te invitam sa rasfoiesti catalogul online cu bucatarii la comanda Nobilia. Inspira-te de aici pentru a-ti crea bucataria ideala pentru tine si familia ta! Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.   

 

Colectia Color Concept

Colectia Line N

Nise Nobilia

TOP

Pin It on Pinterest

Share This