Bucătării Moderne-Mate - Configurează-ţi bucătăria online

Bucatarii Moderne Mate la Comanda Nobilia: Contemporane si eleganteBucatarii moderne mate la comanda disponibile in Romania prin German Kitchens, partener Nobilia: imbinarea perfecta intre contemporaneitatea designului si eleganta atemporala a lemnului.

Ultimele trenduri in materie de design fuzioneaza armonios cu rafinamentul si caldura date de finisajele mate.

Bucatariile moderne cu finisaj mat sunt alegerea ideala pentru cei care iubesc mobilierul modern cu toate avantajele pe care le aduce acesta, si, totodata, aspectul cald si primitor pe care il confera materialele mate.

Bucatariile moderne mate la comanda Nobilia cu forme simple, liniare, sunt ergonomice si inalt functionale. Design-ul inteligent este perfect adaptat spatiului disponibil. Bucataria devine astfel un spatiu fluid, echilibrat, in care nimic nu este greu accesibil sau de prisos.

Bucatariile Nobilia sunt realizate in Germania la cele mai inalte standarde de calitate. Procesul de productie este complet automatizat si extrem de precis. Controlul calitatii se face in nu mai putin de 50 de puncte de testare de-a lungul intregului proces de productie.

Printre accesoriile standard cu care sunt dotate bucatariile moderne mate Nobilia se numara sistemul de balamale cu amortizare integrata Sensys, canturile sudate cu laser si sistemul de glisiere prismatice sincronizate Profi+.

La cerere, bucatariile Nobilia pot fi echipate cu cele mai moderne solutii de depozitare, de la sisteme de compartimentare pentru dulapuri si sertare, elemente tip carusel pentru colturi sau prize incastrate in blat.

Bucatarii Moderne Mate la Comanda Nobilia: Inspira-te!Bucatariile moderne mate la comanda Nobilia, disponibile in Romania prin German Kitchens, sunt realizate in urma unui proiect personalizat realizat in conformitate cu dimensiunile si caracteristicile spatiului disponibil si preferintele de natura estetica ale fiecarui client.

Inspira-te in alegerea bucatariei perfecte pentru tine si familia ta din catalogul online cu bucatarii moderne mate la comanda Nobilia. Vei gasi aici zeci de modele de bucatarii moderne mate, intr-o diversitate de stiluri!

Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Bucătării German Kitchens

Bucătăriile German Kitchens reflectă stilul de viață al multor oameni. Îmbinare perfectă între ergonomie și design. Cel mai bun raport calitate-preț. Fiecare bucătărie este unică, planificată individual și fabricată cu cea mai mare precizie.

Bucatarii Moderne
Galerie

Bucătării Moderne

Bucatarii Clasice
Galerie

Bucătării Clasice

Accesorii
Galerie

Accesorii

TOP

Pin It on Pinterest

Share This