Bucătării Clasice - Configurează-ţi bucătăria online

Bucatarii Clasice la Comanda Nobilia: Eleganta de ActualitateBucatariile clasice la comanda Nobilia sunt potrivite pentru interioarele cu influente ale stilului retro. Aspectul clasic se imbina perfect cu functionalitatea si accesorizarile moderne specifice bucatariilor Nobilia.

Eleganta stilului clasic va fi permanent de actualitate, bucatariile Nobilia amenajate in acest stil fiind spatii primitoare si calduroase fara a fi insa lipsite de avantajele aduse de tehnologia moderna.

Principala diferenta dintre bucatariile clasice si cele moderne o reprezinta aspectul fronturilor, in cazul bucatariilor clasice fiind preferate ramele cu tablie, formele rotunjite si liniile curbate. Sunt de dorit si ornamentele elegante, discrete.

In designul bucatariilor clasice se pot resimti influente rustice, traditionale sau nobile. Constanta o reprezinta contemporaneitatea impusa de ergonomia perfecta specifica tuturor bucatariilor Nobilia care face din bucatarie un spatiu extrem de functional.

Bucatariile Nobilia sunt realizate in Germania la cele mai inalte standarde de calitate. Procesul de productie este unul extrem de precis, fiind complet automatizat si avand integrat un sistem de control al calitatii cu 50 de puncte de testare.

In dotarea standard a bucatariilor clasice Nobilia intra sistemul de balamale cu amortizare integrata Sensys, canturile sudate cu laser si sistemul de glisiere prismatice sincronizate Profi+.

La cerere, bucatariile clasice la comanda Nobilia pot fi echipate solutii de depozitare moderne cum sunt sistemele de compartimentare pentru dulapuri si sertare, elementele de tip carusel pentru colturi sau prizele incastrate in blat.

 

Bucatarii Clasice la Comanda Nobilia: Rasfoieste catalogul!Bucatariile clasice la comanda, disponibile in Romania prin German Kitchens, partener Nobilia, se realizeaza pe baza unui proiect personalizat realizat dupa dimensiunile si caracteristicile spatiului disponibil si in functie de preferintele fiecarui client.

Inspira-te in alegerea bucatariei perfecte pentru tine si familia ta din catalogul online cu bucatarii clasice la comanda Nobilia. Vei gasi aici zeci de modele de bucatarii clasice, intr-o varietate de stiluri!

Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Bucătăriile German Kitchens

Bucătăriile German Kitchens reflectă stilul de viață al multor oameni. Îmbinare perfectă între ergonomie și design. Cel mai bun raport calitate-preț. Fiecare bucătărie este unică, planificată individual și fabricată cu cea mai mare precizie.

Bucatarii Moderne
Galerie

Bucătării Moderne

Bucatarii Clasice
Galerie

Bucătării Clasice

Accesorii
Galerie

Accesorii

TOP