Nobilia

Calitate made in
Germany

Despre Nobilia - Calitate made in Germany

Cultura Nobilia


Nobilia construieste bucătării inteligente, concepute cu un design impunator pentru fiecare gust. Bucatariile Nobilia reflectă stilul de viață al multor oameni și sunt atractive în raportul lor preț-calitate.

La Nobilia se pune întotdeauna accentul pe: Calitate. Planificare. Producție. Satisfactia clientului.
Cu aproximativ 2.500 de angajați, bucatariile Nobilia sunt produse exclusiv în Germania.
Nobilia este cel mai mare producator de bucătărie din Europa și a produs în 2012 numai 560.000 de bucatarii echipate. Mai mult de 2.600 de bucatarii sunt fabricate și livrate de zi cu zi.

Fiecare bucatarie Nobilia este unica, planificate individual și fabricata cu cea mai mare precizie. Gradul ridicat de automatizare asigură nivelul nostru de calitate constantă. Cultura culinare à la Nobilia înseamnă: calitate, fabricata în Germania.

Perfectiune automatizata


Nu există, probabil, nici un alt loc din lume în care sunt produse mai multe dulapuri de bucatarie, la fel ca in locatiile Nobilia.  

Fiecare bucatarie este unica si produsa complet automatizat. In plus, se foloseste numai lemn certificat PEFC.   

Nobilia gestioneaza propriul parc auto, fapt care garanteaza calitatea livrarii, punctualitatea si raspunsul prompt la cerintele speciale ale clientilor. Are implementat un sistem de control al calitatii cu peste 50 de puncte de testare.  

Logistica - Orientata catre client


Conceptul de logistică Nobilia rezolva toate cererile în timp util și sunt orientate către client.

Avand propriul parc auto, Nobilia garaneaza calitatea de livrare și respectarea termenelor și posibilitatea de a răspunde în mod flexibil la cererile speciale venite din partea clienților.

TOP

Pin It on Pinterest

Share This